Loading...
Banden & Velgen 2018-02-15T10:34:13+00:00

Velgen Almere

Naast alle verschillende autobanden die u bij ons kunt kopen hebben wij ook een groot assortiment aan verschillende velgen. Velgen zijn een belangrijk onderdeel van iedere auto. Mooie velgen zorgen er namelijk voor dat de auto er stralend uitziet. Door alleen de velgen aan te passen kan een auto er plotseling totaal anders uitzien. De meest verkochte velgen zijn lichtmetalen velgen. Veel mensen hebben vaak ook een extra set velgen nodig voor bijvoorbeeld in de winter. De meeste mensen kiezen dan voor stalen velgen. Stalen velgen zijn over het algemeen goedkoper dan lichtmetalen velgen en daarom erg geschikt in de winter.

Bij ons kunt u terecht voor alle soorten velgen voor uw auto. Wij hebben velgen beschikbaar in alle soorten en maten, waardoor u bij ons verzekerd bent van een geschikte set velgen. Wij kopen de velgen groots in bij de fabrikant, waardoor we altijd genoeg velgen beschikbaar hebben. Ook voor het advies bij het bepalen van de juiste velgen kunt u bij een van onze medewerkers terecht. Hiervoor neemt u contact op met de contactgegevens op de website of u kunt bij onze garage in Almere op bezoek komen voor meer informatie. Onze medewerkers staan 6 dagen per week beschikbaar om u te adviseren over de juiste velgen.

Autobanden Almere

Voor alles op het gebied van autobanden bent u bij Daalder Exclusief aan het juiste adres. Voor uw eigen veiligheid is het belangrijk om de banden op tijd te vervangen. Tijdens een APK keuring kan blijken dat de minimale profieldikte van de banden niet meer voldoende is. Wanneer de profieldiepte van de banden minder dan 1,6 millimeter is dan betekent dat dat de banden niet voldoen aan de wettelijke eisen en moeten worden vervangen. Bij het kopen van nieuwe autobanden is het belangrijk dat u voor een goede kwaliteit kiest, zodat de banden langer meegaan.

Bij Daalder Exclusief kunnen wij u helpen bij het adviseren over de veiligheid van de banden en de banden die het beste bij uw auto passen. Het is direct mogelijk om de juiste banden bij ons te kopen. Wij beschikken namelijk over alle maten en merken autobanden. Ook de verschillende seizoenenbanden zijn bij ons te vinden. Voordat de winter begint en het spekglad op de weg wordt kunt u bij ons geschikte winterbanden kopen die u veilig van A naar B toebrengen. Na de winter is het mogelijk om alle soorten zomerbanden op uw auto te laten plaatsen.

Heeft u vragen? Bel ons op 036-7820911
+