Consignatie verkoop 2018-02-15T10:34:13+00:00

Consignatie verkoop

MEER GELD VOOR UW AUTO ZONDER GEZEUR AAN DE DEUR?

Op zoek naar een geschikte methode om uw auto te verkopen? Consignatie verkoop van uw auto is in veel gevallen een geschikte manier om uw auto snel en voor de juiste prijs te verkopen. Consignatie verkoop is bij ons autobedrijf Daalder Exclusief mogelijk. Wij stellen de auto beschikbaar bij onze klanten en zorgen voor de verkoop. Dit kan voor u veel voordelen bieden. De verschillende voordelen van consignatie verkoop leest u hieronder.

De voordelen van onze consignatie verkoop service

Inmiddels hebben wij jarenlange ervaring met het verkopen van auto’s en kennen onze werknemers de beste methoden. Onze showroom heeft bovendien een absolute A-zichtlocatie waar u uw auto door ons kunt laten verkopen. Hieronder sommen we de voordelen op die onze service voor u te bieden heeft.

 • De meeste potentiële kopers geven de voorkeur aan een betrouwbaar en professioneel bedrijf om hun auto te kopen. Zij zijn bereid om meer geld neer te leggen voor een auto wanneer deze bij een betrouwbare partner wordt gekocht dan bij andere particulieren. Bij het kopen van een auto bij andere particulieren zorgt dit voor meer onzekerheid. Daarom kunnen wij in de meeste gevallen een hogere prijs vragen voor uw auto.
 • Bij onze service is het mogelijk om aanvullende zaken aan de potentiële klant te bieden. Zo kunnen wij een koper ook garantie geven bij de koop van een auto of maken wij inruil mogelijk.
 • Voordat wij de auto voor verkoop ter beschikking stellen zorgen wij ervoor dat deze er helemaal gelikt uitziet. Wij zorgen dat de auto een poetsbeurt krijgt. Ook weten wij precies hoe we de juiste foto’s moeten schieten, zodat de auto het beste overkomt bij de klant.
 • Onze showroom wordt bezocht door de juiste doelgroep. Bij onze showroom in Almere krijgt uw auto de juiste aandacht en kan het maar zo dat de juiste koper uw auto in onze showroom of op onze website ziet staan.
 • Uw bereik wordt flink vergroot door de advertentiemogelijkheden die wij te bieden hebben. Voor ons is het namelijk mogelijk om te adverteren als bedrijf. Potentiële kopers filteren vaak op bedrijven. De kosten voor onze advertentiemogelijkheden zijn over het algemeen ook een stuk gunstiger.

Onze manier van consignatie verkoop

Wanneer u met ons contact opneemt voor onze consignatie verkoop service zullen we samen kijken naar de mogelijkheden. Wij nemen auto’s aan die betrouwbaar en in goede staat zijn. Dit houdt in dat ze roestvrij zijn en geen schade of andere gebreken hebben. Ook hebben wij een aantoonbare onderhoudshistorie nodig van de auto. Relatief kleine reparaties kunnen in overleg door ons worden gedaan.

Bij goedkeuring van de auto zullen we samen met u gaan praten over de juiste verkoopprijs voor de auto. Op basis van marktonderzoek en taxatie van de auto geven wij het advies over de beste prijs. Wanneer we samen met u een prijs hebben kunnen bepalen zullen onze verkopers starten met de verkoop van uw auto. U zult zelf eigenaar blijven van de auto totdat deze is verkocht. Wilt u contact opnemen om de mogelijkheden van het verkopen van uw auto te bespreken? Dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers via de gegevens op onze website.

 • U krijgt meer terug voor uw auto dan bij consumentenverkoop.
 • U bent geen kostbare tijd kwijt aan bandenschoppers.
 • Wij kunnen indien gewenst garantie geven.
 • Onze verkopers helpen de klant, 6  dagen per week.
 • U hoeft uw auto niet bij ons te laten staan maar het mag wél
 • U hoeft geen auto in te ruilen en overige kosten te maken
 • Wij kunnen voor uw koper de financiering regelen.
 • Wij kunnen adverteren als autobedrijf, veel consumenten filteren hier tijdens het zoeken op. Dus uw bereik wordt op deze manier gigantisch vergroot.

Neem vandaag nog contact met ons op

Heeft u vragen? Bel ons op 036-7820911
+