Loading...
Detailing & Car Care 2018-02-15T10:34:13+00:00

De zorg voor uw auto in goede handen.

U kunt bij ons terecht voor verschillende soorten behandelingen op het gebied van autoverzorging en detailing, van basisbehandelingen voor nieuwe auto’s tot het in concoursstaat brengen van oldtimers. Door onze geruime ervaring bij onder meer grote merkdealers in het absolute topsegment hebben wij voor elke situatie een passende oplossing.

Basisbehandelingen

Basisbehandeling voor nieuwe auto’s. Bestaande uit reiniging met ontvettende spoeling en verwijderen van transportwax met een klei. De auto wordt met een lichte polijstpasta gepolijst voor een perfecte glans en vervolgens beschermd met een wax of duurzame coating.

Prijzen vanaf €400,- ex BTW

Prijs op aanvraag

Uitgebreide Behandeling

Basisbehandeling voor tweedehands auto’s. De auto wordt eerst gereinigd met een shampoo en een warm water spoeling waarbij het meeste vuil al wordt verwijderd voordat de auto wordt aangeraakt. Hierna wordt de auto met de hand gewassen met een lamswollen handschoen en gereinigd met ontvettende spoeling en het laatste hardnekkige vuil verwijderd met een klei. De auto wordt met een polijstpasta gepolijst voor een perfecte glans en vervolgens beschermd met een wax of duurzame coating.

Prijzen vanaf €400,- ex BTW

Glimmend leer krijgt weer prachtige matte look en de auto ruikt weer als nieuw. Diepte reiniging van stoffen bekleding en eventueel herstel van beschadigde interieurdelen behoren ook tot ons dienstenpakket. Prijzen zijn afhankelijk van de vervuilingsgraad.

Prijs op aanvraag

Prijs op aanvraag
Prijs op aanvraag
Heeft u vragen? Bel ons op 036-7820911
+