Financial Lease 2018-02-15T10:34:13+00:00

Financial Lease

Heeft u behoefte aan financiële vrijheid en wilt u bij ons een auto kopen in een maandbedrag? Of heeft u ergens anders een auto gezien en wilt u deze financieren tegen een aantrekkelijk maandbedrag? Wij helpen u graag met uw autofinanciering, zowel voor gebruikte als nieuwe auto’s.

Kiest u voor financial lease dan kiest u voor een fiscaal aantrekkelijke financiering met vele voordelen ten op zichte van de traditionele financieringen. Lagere maandtermijnen dankzij het hanteren van een slottermijn en heldere afspraken over de hoogte van uw aanbetaling en uw maandbedrag. Dus, geen financiële verrassingen en een gegarandeerde mobiliteit.

Investeren zonder liquiditeitsverlies.

FinancialLease is een interessante financieringsvorm voor ondernemers en zelfstandigen, omdat u een investering kunt doen zonder dat dit direct ten koste gaat van uw liquiditeit. U wordt direct economisch eigenaar van uw nieuwe auto, waardoor u uw auto op de balans kunt activeren. Echter, zonder onnodige aanslag op uw liquiditeitspositie. U kiest namelijk zelf de hoogte van uw aanbetaling die u eventueel kunt voldoen middels inruil van uw huidige auto bij uw dealer. Ook kunt u kiezen voor een slottermijn in uw leasecontract. Dit is een restantbetaling aan het einde van de overeenkomst die maximaal gelijk is aan de vooraf ingeschatte restwaarde van de auto. Hierdoor hoeft u de waarde van de auto niet volledig af te lossen. Uw maandbedrag valt hierdoor aanzienlijk lager uit.

Voorbeeld overzicht financiering zonder aanbetaling (let op dit is een indicatie)

Financieringsbedrag 12 mnd 24 mnd 36 mnd 60 mnd
€ 5.000 €446 €237 €168 €113
€ 10.000 €888 €470 €332 €222
€ 15.000 €1.322 €706 €498 €333
€ 20.000 €1.776 €941 €664 €444
€ 25.000 €2.197 €1.153 €806 €531
€ 30.000 €2.637 €1.384 €967 €637

* Let op als u een aanbetaling doet kunt u rekenen met het bedrag wat er overblijft om te financieren.
* Deze gegevens zijn onder voorbehoud van goedkeuring en toetsing

Interesse? Neem vandaag nog contact met ons op
Telefonisch 036-7820911 of [email protected]

Wilt u uw auto verkopen? Dit kunnen wij volledig voor u uit handen nemen. Veel mensen maken  tegenwoordig gebruik van financial lease. Wij kunnen uw auto in een maandbedrag aanbieden op maar liefst negen verschillende autowebsites, dit vergroot uw verkoopkansen aanzienlijk. Bijkomend voordeel is dat u bij verkoop door een erkende garage meer terugkrijgt voor uw auto, de koper kan garantie krijgen en tevens is inruil mogelijk. Interesse om uw auto te verkopen in een maandbedrag? Neem contact met ons op.

Reparatie, onderhoud en banden.

Uw eigen dealer is in alle gevallen uw enige aanspreekpunt voor reparatie, onderhoud en de vervanging van banden. U hoeft dus niet naar een ander, onbekend, garagebedrijf om bijvoorbeeld uw banden te laten vervangen. Dit geldt ook voor herstel bij eventuele schade aan uw auto. Bij uw  dealer is uw auto in professionele handen.

Vervangend vervoer

Mobiliteit is voor u van groot belang. Daarom kunt u het leasecontract voorzien van vervangend vervoer. Dus wanneer uw auto voor langere tijd voor onderhoud en/of reparatie naar uw dealer moet, dan krijgt u daar de beschikking over een vervangende auto.

24-uurs hulpverlening

Met deze service bent u overal in Europa verzekerd van hulp bij pech en schade. Een telefoontje en u wordt binnen 30 minuten geholpen.

Brandstofpas

Wij kunnen uw contract uitbreiden met een brandstofpas waarmee u in heel Nederland (optioneel ook in het buitenland) kunt tanken bij vrijwel alle tankstations. Hiervan ontvangt u één overzichtelijke factuur per maand.

De voordelen op een rijtje

  • Activering van de auto op uw balans
  • Mogelijkheid van een investeringsaftrek
  • Lager maandbedrag dankzij slottermijn is mogelijk
  • Een aanbetaling behoort tot de mogelijkheden
  • Makkelijk, snel en direct geregeld bij uw dealer
  • Een vast termijnbedrag met een vaste rente
  • Tussentijds extra aflossen is mogelijk
  • Uitbreiding met servicecomponenten zoals verzekering en onderhoud is mogelijk

Neem contact met ons op

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Uw Telefoon nummer (verplicht)

Welk merk (verplicht)

Welk Type (verplicht)

Brandstof

Versnellingsbak

Kilometerstand

Prijs

Wilt u financieren binnen 24 uur heeft u akkoord

Extra informatie bijvoorbeeld kleur enz

Uw bericht

Heeft u vragen? Bel ons op 036-7820911
+